Vyhledávání



blog

Poník Tommorow

  Pro Tebe Tomy!

Ponyterapie, radost pro každého, z.s. - neznamená jen potěšení pro lidské kamarády našich ponyterapeutů, ale také pro ty koňské. Důkazem toho je poník Tommorow - Tomy.

Tento 23 letý koník sloužil většinu života právě jako potěšení lidem - vozil děti na poutích, vystupoval veřejně, byl v cirkusu. Bohužel, když zestárl, právě lidé ho zklamali a málem jeho příběh skončil na jatkách. 

 

Naštěstí jsou tu pořád lidé, kteří se rozhodli, že Tomíka už nezklamou a nyní je v dobrých rukou zakladatelky neziskové organizace Ponyterapie, radost pro každého, z.s. - paní Mileny Malinové.

Tomík má velké srdce a bojuje ze vše sil, aby se uzdravil a mohl opět běhat se svými přáteli. Musí si ještě projít několika vyšetřeními, ale zatím už několik přátel poznal a všichni se mu moc líbili.

Twygy vyhlíží, kdo to přichází.

Guiness přiběhl mezi prvními.

Venda samozřejmě hned za ním.

Holky běží zkontrolovat, kdo je ten nový kamarád.

Tomík se všem moc líbí.

Kluci už vymýšlejí, kudy utéct.

Bohužel se poník Tomy svého nového života nedožil. Přes veškerou péči a lásku, co jsi dostal, jsi s námi vydržel jen tak dlouho, aby jsi předal svůj odkaz.

Proto bych si tímto příspěvkem chtěla na Tomíka nejen vzpomenout, ale také Vás všechny pozvat na film Gump 2, kde Tomík vypráví svůj příběh.

 

 

Zatím žádné komentáře